30-9-2012 18:46 | Door ANP .

Storing werk.nl opgelost, site bereikbaarStoring werk.nl opgelost, site bereikbaar

Storing werk.nl opgelost, site bereikbaar

RIJSWIJK (ANP) - Werk.nl, de website waar werkzoekenden aan vacatures worden gekoppeld, is zondagavond weer in de lucht. Met de site van uitkeringsinstantie UWV was sinds donderdag aan het eind van de middag geen contact te krijgen. Dat meldde een woordvoerder zondag. Wat de oorzaak was van de storing is onduidelijk.

De website had al eerder te maken met technische problemen.

het laatste nieuws

 • Europese toeristen vermoord op Thais strand

  KOH TAO (ANP) - Op een strand op het populaire Thaise toeristeneiland Koh Tao hebben onbekenden twee westerse toeristen vermoord. De man en de vrouw werden maandagochtend vroeg met ingeslagen schedel gevonden door de lokale bevolking. De autoriteiten hebben de identiteit van de slachtoffers nog niet bekendgemaakt.

 • Helft Nederlanders 50-plus in 2019

  DEN HAAG (ANP) - Nederland telt in 2019 zeven miljoen 50-plussers. Dat betekent dat over vijf jaar de helft van de volwassen Nederlandse bevolking ouder is dan 50 jaar, zo blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maandag heeft gepubliceerd.

 • Nederland scoort hoog in sociaal recht EU

  GÜTERSLOH (ANP) - Nederland scoort hoog in de beoordelingslijst van sociale rechtvaardiging van EU-landen. Na Zweden en Finland staat Nederland op de derde plaats in de ranglijst, die de Duitse stichting Bertelsmann maandag bij een onderzoek naar sociale onrechtvaardigheid publiceert.

 • Franse vliegtuigen actief boven Irak

  PARIJS (ANP) - Franse gevechtsvliegtuigen voeren maandagochtend voor het eerst verkenningsvluchten uit boven Irak. Dat heeft minister van Defensie Jean-Ives Le Drian volgens Franse media gezegd op de basis al-Dhafra in de Verenigde Arabische Emiraten, waar zich ongeveer 200 Franse militairen zijn gestationeerd. Onder hen zijn piloten van het gevechtsvlieguig Rafale.

 • Warmste Prinsjesdag in 40 jaar

  DEN HAAG (ANP) - Den Haag kan zich opmaken voor de warmste Prinsjesdagsdag in 40 jaar. Normaal gesproken is het op de derde dinsdag in september gemiddeld 18 graden, deze keer wordt het in het westen van het land 22 graden, meldt weeronline.nl.

 • Artsen na ziekenhuis naar geheime plek

  LEIDEN (ANP) - De Twee Nederlandse artsen die zondag uit Sierra Leone zijn teruggekeerd omdat ze mogelijk ebola hebben, blijven in afzondering als ze maandag worden ontslagen uit het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Dat meldden een woordvoerster van de stichting Lion Heart Foundation, waarvoor ze in het Afrikaanse land werkten.

 • 'Zuid-Korea doet mee aan coalitie tegen IS'

  WASHINGTON (ANP) - Zuid-Korea gaat waarschijnlijk meedoen aan de coalitie tegen Islamitische Staat (IS) die de Verenigde Staten gaan leiden. Dat heeft presidentiële veiligheidsadviseur Kim Kwan-jin maandag gezegd voordat hij daarover in gesprek ging met zijn Amerikaanse ambtgenoot Susan Rice, meldde het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.

 • Asscher regelt bevallingsverlof voor vaders

  DEN HAAG (ANP) - Een vader krijgt straks het bevallingsverlof van de moeder als zij bij de geboorte van een kind overlijdt. Daardoor kan hij zorgen voor de pasgeborene in de eerste levensperiode. Ook wordt het bevallingsverlof van een moeder met een couveusekind uitgebreid. Zij krijgt van haar werkgever 10 weken de gelegenheid het kind thuis te verzorgen.

 • Grootste fietsenhok ter wereld in Utrecht

  UTRECHT (ANP) - Een aannemer begint maandag op het Stationsplein in Utrecht met de bouw van de grootste overdekte fietsenstalling ter wereld. Naast het Centraal Station verschijnt een stalling van drie verdiepingen, waarin plaats is voor 12.500 fietsen. In 2016 moet het eerste deel van het mega-fietsenhok klaar zijn volgens de gemeente.

 • Legeroefening NAVO-landen Oekraïne begint

  LVIV (ANP) - De Verenigde Staten en 14 andere NAVO-landen beginnen maandag aan een legeroefening nabij de westerse plaats Lviv in Oekraïne. Ongeveer 1300 militairen trainen in het Oost-Europese land onder meer in het ontmantelen van geïmproviseerde bommen en het organiseren van patrouilles.

 • Gelderland start herdenking Market Garden

  ARNHEM (ANP) - Twee historische vliegtuigen leggen maandagmorgen een route af van Oosterbeek naar Velp. De zogenoemde flypast van de Harvard IIB en de Beechcraft 18 markeert de start van de 70e herdenking van de operatie Market Garden in Gelderland.

 • Conferentie over Irak en IS in Parijs

  PARIJS (ANP) - Op initiatief van de Franse president François Hollande praten vertegenwoordigers van 25 tot 30 landen maandag in Parijs over de veiligheidssituatie in Irak en de internationale coalitie tegen de terreurgroep Islamitische Staat, die grote delen van Irak en Syrië controleert. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en wordt geleid door Hollande en de Iraakse president Fuad Masum. Ook de nieuwe Iraakse premier, Haidar al-Abadi, is aanwezig.

 • Arrestaties na protest verbrandingsoven China

  SJANGHAI (ANP) - De politie in China heeft 24 mensen opgepakt voor het verstoren van de publieke orde bij een protest tegen de komst van een verbrandingsoven in het zuiden van China. Ruim 1000 inwoners van de regio Boluo waren zaterdag op de been, meldde het dagblad China Daily maandag.

 • Schotse nationalisten protesteren tegen BBC

  GLASGOW (ANP) - Duizenden Schotse nationalisten hebben zondag geprotesteerd bij het Schotse kantoor van de BBC in Glasgow. Volgens de demonstranten verspreidt de omroep leugens en 'propaganda' tegen Schotse onafhankelijkheid. Dat schreef de Britse krant The Independent.

 • Uitslaande brand in pizzeria Rhenen

  RHENEN (ANP) - In een pizzeria in het centrum van Rhenen is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. Het ging om een uitslaande brand die rond middernacht werd gemeld, meldde de veiligheidsregio. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en gaf rond 1.45 uur het sein brand meester.