30-9-2012 18:46 | Door ANP .

Storing werk.nl opgelost, site bereikbaarStoring werk.nl opgelost, site bereikbaar

Storing werk.nl opgelost, site bereikbaar

RIJSWIJK (ANP) - Werk.nl, de website waar werkzoekenden aan vacatures worden gekoppeld, is zondagavond weer in de lucht. Met de site van uitkeringsinstantie UWV was sinds donderdag aan het eind van de middag geen contact te krijgen. Dat meldde een woordvoerder zondag. Wat de oorzaak was van de storing is onduidelijk.

De website had al eerder te maken met technische problemen.

het laatste nieuws

 • Doden en gewonden door explosies in Taiwan

  TAIPEI (ANP) - Door een reeks gasexplosies in de Taiwanese stad Kaohsiung zijn donderdag zeker 15 mensen omgekomen en 228 gewonden gevallen. Dat hebben de Taiwanese hulpdiensten laten weten.

 • Besluit over voorarrest in moordzaak-Wiels

  WILLEMSTAD (ANP) - Op Curaçao neemt de rechter-commissaris vrijdagochtend (lokale tijd) een besluit over de detentie van ex-minister George Jamaloodin en diens broer, gokbaas Robbie dos Santos. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekendgemaakt.

 • VS lezen Israël de les over beschieten school

  WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse regering vindt de Israëlische aanval op een school in de Gazastrook, waar burgers met steun van de Verenigde Naties bescherming hadden gezocht, ,,volstrekt onacceptabel en volstrekt onverdedigbaar''. Een woordvoerder van het Witte Huis zei donderdag dat Israël veel meer moet doen om onschuldige burgers te beschermen.

 • Stille tocht voor slachtoffers vliegramp

  MAASTRICHT (ANP) - Ruim 500 mensen hebben donderdagavond in Maastricht meegelopen met een stille tocht ter herdenking aan de slachtoffers van de crash met het toestel van Malaysia Airlines. Twee weken geleden werd het neergeschoten boven Oekraïne.

 • Vrouw wil kinderen redden en verdrinkt

  JULIANADORP (ANP) - Voor de kust van Julianadorp (gemeente Den Helder) is donderdag een vrouw verdronken. Ze was de zee in gerend omdat volgens haar twee zwemmende kinderen in nood waren en afdreven, aldus een woordvoerder de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

 • Serieverkrachter drie maanden langer vast

  UTRECHT (ANP) - De Utrechtse serieverkrachter moet negentig dagen langer in de cel moet blijven zitten. Dat heeft de rechtbank in Utrecht donderdag besloten, zei een woordvoerster. De 51-jarige Nieuwegeiner liep op woensdag 16 juli tegen de lamp, nadat hij bijna 20 jaar uit handen van de politie had weten te blijven.

 • Noorwegen trekt terreuralarm in

  OSLO (ANP) - Noorwegen heeft een vorige week donderdag gegeven terreuralarm ingetrokken. Volgens de regering is een dergelijke waarschuwing niet meer nodig, aldus een bekendmaking donderdag.

 • 'Weinig Turkse stemmers op eerste dag'

  DEVENTER (ANP) - De opkomst bij de Turkse verkiezingen in Nederland was op de eerste dag, donderdag, laag. De verwachting is dat er de komende dagen meer Turken naar de stembus gaan om een nieuwe president te kiezen. Dat laat een woordvoerder van het Turkse consulaat in Deventer weten.

 • Timmermans: doorbreek geweldsspiraal in Gaza

  DEN HAAG (ANP) - Minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) roept de strijdende partijen in Gaza op tot een ,,onmiddellijk en duurzaam staakt-het-vuren''. Timmermans is bezorgd over de ontwikkelingen in Gaza waar hij het dodental in hoog tempo ziet oplopen.

 • Repatriëringsteam komende dagen naar rampplek

  KIEV (ANP) - De komende dagen zal het repatriëringsteam elke dag proberen de rampplek te bereiken om te zoeken. Dat zegt de leider van de missie, Pieter-Jaap Aalbersberg. ,,Dit zal de eerste dagen nog in beperkte mate geschieden. Enerzijds omdat we slechts toestemming hebben voor tussen de 40 en 50 experts op het terrein, anderzijds omdat de logistiek nu pas kan worden ingericht op de huidige toegangslocatie van het terrein.''

 • Experts krijgen DNA van 25 slachtoffers

  KIEV (ANP) - Het is het repatriëringsteam donderdag gelukt om DNA-monsters van 25 slachtoffers in bezit te krijgen. Dat meldde het hoofd van de repatriëringsmissie, Pieter-Jaap Aalbersberg. ,,Ook persoonlijke bezittingen van 27 slachtoffers zijn nu in ons bezit. De spullen en het DNA-materiaal lagen in het mortuarium in Donetsk en zijn overgedragen aan de Nederlandse en Australische experts.''

 • Onduidelijkheid over route naar rampplek

  MINSK/KIEV (ANP) - In Oekraïne is onduidelijkheid ontstaan over de route van Donetsk naar de plek in Oost-Oekraïne waar de wrakstukken van de Boeing 777 liggen. De Oekraïense regering liet donderdag weten dat Rusland en Oekraïne hebben afgesproken de route te zullen openhouden voor de repatriëringsmissie. Dat zou zijn overeengekomen in overleg met de OVSE tijdens gesprekken in het Wit-Russische Minsk. Maar het hoofd van de Nederlandse repatriëringsmissie, Pieter-Jaap Aalbersberg, was donderdagavond nog niet op de hoogte van het besluit.

 • Geen reisbeperkingen vereist vanwege ebola

  FREETOWN (ANP) - Het is niet nodig reis- en handelsbeperkingen in te stellen van en naar landen in West-Afrika waar het ebolavirus is uitgebroken. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) donderdag gemeld.

 • Joodse vrouw mishandeld om Israëlische vlag

  AMSTERDAM (ANP) - Een Joodse vrouw uit Amsterdam-Oost is deze week door enkele onbekenden ernstig mishandeld. Aanleiding was de Israëlische vlag die de vrouw aan haar balkon had gehangen, bevestigde de politie berichtgeving hierover op de lokale zender AT5.

 • Verkenningsmissie OVSE succesvol verlopen

  DONETSK (ANP) - De verkenningsmissie van de OVSE is donderdag goed verlopen. Dat liet het plaatsvervangend hoofd van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, Alexander Hug, weten aan het ANP. ,,Het was een succesvolle dag. We hebben het rampgebied zonder incidenten bereikt.''