30-9-2012 18:46 | Door ANP .

Storing werk.nl opgelost, site bereikbaarStoring werk.nl opgelost, site bereikbaar

Storing werk.nl opgelost, site bereikbaar

RIJSWIJK (ANP) - Werk.nl, de website waar werkzoekenden aan vacatures worden gekoppeld, is zondagavond weer in de lucht. Met de site van uitkeringsinstantie UWV was sinds donderdag aan het eind van de middag geen contact te krijgen. Dat meldde een woordvoerder zondag. Wat de oorzaak was van de storing is onduidelijk.

De website had al eerder te maken met technische problemen.

het laatste nieuws

 • Luchtaanval Israël velt flatgebouw 'Hamas'

  GAZA-STAD (ANP) - Door een Israëlische luchtaanval in Gaza is een flatgebouw van 13 verdiepingen in elkaar gezakt. Volgens de eerste berichten zouden daarbij 17 gewonden zijn gevallen.

 • Brit test positief op ebola

  LONDEN (ANP) - Een in Sierra Leone woonachtige Brit heeft positief getest op het ebolavirus. Dat heeft het Britse ministerie van Volksgezondheid zaterdag bekendgemaakt, meldde de BBC. Het is niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 • Verzetsvrouw Atie Visser 100 overleden

  ROTTERDAM (ANP) - Verzetsvrouw Atie Visser is woensdag in haar geboorteplaats Rotterdam op 100-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie zaterdag bekendgemaakt.

 • Hamas executeert opnieuw collaborateurs

  GAZA-STAD (ANP) - De militante Palestijnse moslimgroepering Hamas heeft zaterdag op een plein in Gaza-stad vier mensen geëxecuteerd op verdenking van collaboratie met Israël. Het aantal executies van Hamas in de laatste 3 dagen is hierdoor opgelopen tot 25.

 • 'Twee jaar cel voor verstoppen ebolapatiënt'

  FREETOWN (ANP) - In Sierra Leone komt 2 jaar cel te staan op het verstoppen van ebolapatiënten. Dat heeft de minister van Justitie van het West-Afrikaanse land bekendgemaakt. De maatregel moet helpen de verspreiding van het dodelijke virus tegen te gaan.

 • Aangifte tegen visverwerker Foppen

  HENGELO (ANP) - Letselschade-expert Yme Drost gaat aangifte doen bij het Openbaar Ministerie tegen visverwerker Foppen uit Harderwijk, die in 2012 betrokken was bij een salmonella-uitbraak. Aanleiding vormt een onderzoek van Omroep Gelderland waaruit blijkt dat Foppen eerder ook met zalm de fout is ingegaan, zo bevestigde hij zaterdag.

 • Man overleden na mishandeling

  ARCEN (ANP) - Een 29-jarige Pool is in een ziekenhuis overleden nadat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag in een recreatiepark in Arcen (Limburg) was mishandeld door een landgenoot. Het slachtoffer is nog met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Hij overleed daar in de loop van zaterdag.

 • Code rood voor luchtvaart om vulkaan IJsland

  REYKJAVIK (ANP) - IJsland heeft code rood gegeven voor de luchtvaart vanwege de vulkaan Bardarbunga. Het betekent dat rekening wordt gehouden met de uitstoot van grote hoeveelheden as.

 • Auto rijdt water in; bestuurder dood

  RETRANCHEMENT (ANP) - Een 77-jarige inwoner van Retranchement is zaterdag om het leven gekomen toen zijn auto in de Zeeuws-Vlaamse plaats van de weg raakte en in het water belandde. Dat meldde de politie.

 • Protest voor Palestina rustig verlopen

  AMSTERDAM (ANP) - In Amsterdam hebben zaterdagmiddag naar schatting enkele honderden mensen een pro-Palestina-demonstratie gehouden. De betoging verliep volgens de politie rustig. Er is een persoon aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, aldus een woordvoerster van de politie, die daarover verder geen bijzonderheden had.

 • Oud-ministers nemen het op voor Defensie

  HILVERSUM (ANP) - De uitgaven aan Defensie moeten weer omhoog. Daarvoor pleitten zaterdag oud-ministers van Defensie in het radioprogramma TROS Kamerbreed.

 • Merkel pleit voor wapenstilstand Oekraïne

  KIEV (ANP) - De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft in Kiev gepleit voor een ,,tweezijdige wapenstilstand'' die een einde moet maken aan het conflict in het oosten van Oekraïne. Dat zei ze na afloop van een gesprek met de Oekraïense president Petro Porosjenko zaterdag.

 • Hamas wil bij Internationaal Strafhof

  GAZA (ANP) - Het leiderschap van de Palestijnse beweging Hamas is voor aansluiting van Palestina bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag. Hamasleider Moussa Abu Marzouk heeft dat zaterdag op zijn Facebookpagina geschreven.

 • Honderden IS-strijders gesneuveld in Syrië

  RAQQA (ANP) - Bij hevige gevechten om een militaire luchtbasis in het oosten van Syrië zijn de afgelopen drie dagen meer dan 300 strijders van Islamitische Staat (IS) verwond of om het leven gekomen. Het Syrische leger heeft het aantal luchtaanvallen op extremisten sterk opgevoerd, zei een woordvoerder van de activistische Syrische Observatorium voor Mensenrechten zaterdag.

 • Vaten gedumpt in Emmen en Loon op Zand

  EMMEN (ANP) - In de omgeving van Emmen en Loon op Zand zijn de afgelopen dagen vaten gedumpt met daarin vermoedelijk drugsafval. In Emmen was het volgens de politie vooral in aanloop naar het weekend raak, in Loon op Zand werd zaterdagochtend een zestal vaten gevonden.