omroepzeeland.nl (© Copyright (c) Omroep Zeeland 2012, All Rights Reserved)
17-9-2013 08:35 | Door Omroep Zeeland omroepzeeland.nl

'Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen'

'Social media en verkeer gaan niet samen'

OOST-SOUBURG - Verkeer en social media gaan niet samen. Dat is de boodschap van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Vandaag start een nieuwe campagne met de slogan 'Aandacht op de weg'.

De focus ligt niet op bellen, maar op het gebruik van de smartphone op andere manieren in het verkeer, zoals sms'en, appen, twitteren en op Facebook kijken.

Fietsersbond
Ook de Zeeuwse afdeling van de Fietsersbond ziet veel in de campagne. Voorzitter Jaap van Velzen: 'Op de fiets heb je gewoon al je zintuigen nodig. Als je met je apparaat wil werken, sta dan gewoon even stil.'

VVN
Deze nieuwe campagne is de opvolger van de campagne ‘Laat je niet afleiden’, die de afgelopen drie jaar is uitgevoerd in samenwerking met o.a. Veilig Verkeer Nederland. De campagne loopt door tot half december.


'Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen'Omroep Zeelandomroepzeeland.nlomroepzeeland.nl(©Copyright (c) Omroep Zeeland 2012, All Rights Reserved)2013-09-16T09:46:382013-09-17T08:35:06Copyright 2012, Omroep Zeeland'Social media en verkeer gaan niet samen' OOST-SOUBURG - Verkeer en social media gaan niet samen. Dat is de boodschap van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Vandaag start een nieuwe campagne met de slogan 'Aandacht op de weg'. De focus ligt niet op bellen, maar op het gebruik van de smartphone op andere manieren in het verkeer, zoals sms'en, appen, twitteren en op Facebook kijken. FietsersbondOok de Zeeuwse afdeling van de Fietsersbond ziet veel in de campagne. Voorzitter Jaap van Velzen: 'Op de fiets heb je gewoon al je zintuigen nodig. Als je met je apparaat wil werken, sta dan gewoon even stil.'VVNDeze nieuwe campagne is de opvolger van de campagne ‘Laat je niet afleiden’, die de afgelopen drie jaar is uitgevoerd in samenwerking met o.a. Veilig Verkeer Nederland. De campagne loopt door tot half december.'Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen''Social media en verkeer gaan niet samen'