. (© Copyright (c) RTV Utrecht 2013, All Rights Reserved)
15-5-2013 15:10 | Door RTV Utrecht .

Kampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offs

(RTV Utrecht/UTRECHT) - Kampong is uitgeschakeld in de play-offs om het landskampioenschap. De Utrechters verloren het drieluik tegen Oranje Zwart.

Kampong won donderdag het eerste duel, maar doordat Oranje Zwart op zaterdag de sterkste bleek was een derde duel nodig. Zondag won Oranje Zwart opnieuw, het werd 4-0.

Kampong speelde een matige eerste helft. Muhammad Rizwan zette de thuisploeg uit Eindhoven op voorsprong.
Rob Reckers maakte de tweede goal voor OZ vlak voor rust. Paul Maas was verantwoordelijk voor de derde treffer, waarna Reckers zijn tweede maakte.

Het is de tweede keer op rij dat Kampong in de play-offs in de halve finale strandt.

Kampong uitgeschakeld in play-offsKampong is uitgeschakeld in de play-offs om het landskampioenschap. De Utrechters verloren het drieluik tegen Oranje Zwart.RTV Utrecht..(©Copyright (c) RTV Utrecht 2013, All Rights Reserved)2013-05-15T15:10:302013-05-15T15:10:30Copyright 2013, RTV Utrecht(RTV Utrecht/UTRECHT) - Kampong is uitgeschakeld in de play-offs om het landskampioenschap. De Utrechters verloren het drieluik tegen Oranje Zwart.Kampong won donderdag het eerste duel, maar doordat Oranje Zwart op zaterdag de sterkste bleek was een derde duel nodig. Zondag won Oranje Zwart opnieuw, het werd 4-0.Kampong speelde een matige eerste helft. Muhammad Rizwan zette de thuisploeg uit Eindhoven op voorsprong.Rob Reckers maakte de tweede goal voor OZ vlak voor rust. Paul Maas was verantwoordelijk voor de derde treffer, waarna Reckers zijn tweede maakte.Het is de tweede keer op rij dat Kampong in de play-offs in de halve finale strandt.Kampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offsKampong uitgeschakeld in play-offs