. (© Copyright (c) RTV Oost 2013, All Rights Reserved)
08-5-2013 12:50 | Door RTV Oost .

Politie grijpt in bij actie Vodafone KampenPolitie grijpt in bij actie Vodafone Kampen

De politie heeft vanochtend in moeten grijpen bij een winkel van de Vodafone aan de Oudestraat in Kampen.

De winkel werd geopend en daarom werden telefoonabonnementen voor de helft van de prijs aangeboden. De actie bleek zo'n succes dat er veel meer mensen op afkwamen dan verwacht. Mensen waren aan het duwen en trekken en omdat er zorgen waren om de veiligheid, greep de politie in. De politie heeft mensen tot bedaren gebracht en dranghekken laten plaatsen. Beveiligers van een particulier beveiligingsbureau nemen de taken van de politie in de loop van de dag over.

Drangrekken bij de nieuwe Vodafone winkel in Kampen door de openingsactie. Gezellige drukte het lijkt wel of de Koning langs komt.

— Vincent Corjanus(@Vincent__1995)

8 mei 2013

Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen De politie heeft vanochtend in moeten grijpen bij een winkel van de Vodafone aan de Oudestraat in Kampen.RTV Oost..(©Copyright (c) RTV Oost 2013, All Rights Reserved)2013-05-08T11:09:322013-05-08T12:50:03De politie heeft vanochtend in moeten grijpen bij een winkel van de Vodafone aan de Oudestraat in Kampen.De winkel werd geopend en daarom werden telefoonabonnementen voor de helft van de prijs aangeboden. De actie bleek zo'n succes dat er veel meer mensen op afkwamen dan verwacht. Mensen waren aan het duwen en trekken en omdat er zorgen waren om de veiligheid, greep de politie in. De politie heeft mensen tot bedaren gebracht en dranghekken laten plaatsen. Beveiligers van een particulier beveiligingsbureau nemen de taken van de politie in de loop van de dag over.Drangrekken bij de nieuwe Vodafone winkel in Kampen door de openingsactie. Gezellige drukte het lijkt wel of de Koning langs komt.— Vincent Corjanus(@Vincent__1995)8 mei 2013Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen Politie grijpt in bij actie Vodafone Kampen