. (© Copyright (c) RTV Oost 2013, All Rights Reserved)
29-5-2013 11:30 | Door RTV Oost .

Executieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in Hengelo

De belastingdienst heeft opdracht gegeven voor een executieverkoop van de inventaris van eetcafé De Appel in Hengelo.

Alle spulletjes van het beroemde Hengelose café, inclusief speelautomaten en keukenmachines, worden morgenochtend verkocht. De verkoop start om elf uur 's morgens. De spullen kunnen vanaf half elf worden bezichtigd.

Het was al langer bekend dat De Appel financiële problemen had. Na meerdere inbraken waarbij onder meer de kluis  met 35.000 euro werd ontvreemd, het faillissement van afnemers en een geschil met brouwerij Dommelsch (Inbev), ging de deur van De Appel op slot. De huurovereenkomst van het pand werd op 7 mei, door tussenkomst van de rechter, ontbonden.

Volgens de rechtbank Almelo is er geen faillissement aangevraagd voor Horeca Exploitatie Kemerink, de exploitant van café De Appel.   

Executieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloDe belastingdienst heeft opdracht gegeven voor een executieverkoop van de inventaris van eetcafé De Appel in Hengelo.RTV Oost..(©Copyright (c) RTV Oost 2013, All Rights Reserved)2013-05-29T09:43:522013-05-29T11:30:53De belastingdienst heeft opdracht gegeven voor een executieverkoop van de inventaris van eetcafé De Appel in Hengelo.Alle spulletjes van het beroemde Hengelose café, inclusief speelautomaten en keukenmachines, worden morgenochtend verkocht. De verkoop start om elf uur 's morgens. De spullen kunnen vanaf half elf worden bezichtigd.Het was al langer bekend dat De Appel financiële problemen had. Na meerdere inbraken waarbij onder meer de kluis  met 35.000 euro werd ontvreemd, het faillissement van afnemers en een geschil met brouwerij Dommelsch (Inbev), ging de deur van De Appel op slot. De huurovereenkomst van het pand werd op 7 mei, door tussenkomst van de rechter, ontbonden.Volgens de rechtbank Almelo is er geen faillissement aangevraagd voor Horeca Exploitatie Kemerink, de exploitant van café De Appel.   Executieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in HengeloExecutieverkoop inventaris eetcafé De Appel in Hengelo