. (© Copyright (c) RTV Oost 2013, All Rights Reserved)
05-4-2013 13:17 | Door RTV Oost .

Drijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging Zwolle

De Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas gaat een drijvend verenigingsgebouw bouwen in het Zwarte Water, vlak bij de binnenstad in Zwolle. De roeivereniging hoopt zo snel mogelijk met de bouw te beginnen.

Het gebouw komt op pontons en drijvers te liggen en kan in de gracht van Zwolle drijven. Het krijgt een plek aan de Katerdijk. Voor de roeivereniging is het plekje op het water ideaal, maar ook de gemeente is blij met het drijvende verenigingsgebouw.

Reactie wethouderWethouder Gerrit Piek: "Zwolle is een waterrijke stad, en als gemeente willen we meer doen met de mogelijkheden die al dat water biedt. Een drijvend clubhuis voor Boreas past daar uitstekend in. Dit is een prominente plek pal naast onze historische binnenstad. Boreas zorgt voor levendigheid, en straalt hier letterlijk uit dat Zwolle meer en meer een sport- en studentenstad wordt."

Drijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDe Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas gaat een drijvend verenigingsgebouw bouwen in het Zwarte Water, vlak bij de binnenstad in Zwolle. De roeivereniging hoopt zo snel mogelijk met de bouw te beginnen.RTV Oost..(©Copyright (c) RTV Oost 2013, All Rights Reserved)2013-04-05T12:38:162013-04-05T13:17:24De Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas gaat een drijvend verenigingsgebouw bouwen in het Zwarte Water, vlak bij de binnenstad in Zwolle. De roeivereniging hoopt zo snel mogelijk met de bouw te beginnen.Het gebouw komt op pontons en drijvers te liggen en kan in de gracht van Zwolle drijven. Het krijgt een plek aan de Katerdijk. Voor de roeivereniging is het plekje op het water ideaal, maar ook de gemeente is blij met het drijvende verenigingsgebouw.Reactie wethouderWethouder Gerrit Piek: "Zwolle is een waterrijke stad, en als gemeente willen we meer doen met de mogelijkheden die al dat water biedt. Een drijvend clubhuis voor Boreas past daar uitstekend in. Dit is een prominente plek pal naast onze historische binnenstad. Boreas zorgt voor levendigheid, en straalt hier letterlijk uit dat Zwolle meer en meer een sport- en studentenstad wordt."Drijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging ZwolleDrijvend clubhuis voor roeivereniging Zwolle