. (© Copyright (c) Omroep Brabant 2013, All Rights Reserved)
17-6-2013 22:04 | Door Omroep Brabant .

Toch pontonbrug bij Cuijk voor Vierdaagse NijmegenDe Pontonbrug over de Maas in Cuijk (© foto: Karin Kamp)

De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)

De pontonbrug telt nu als een oefening voor de militairen die de verbinding bouwen. Door op die manier creatief te schuiven, is het voor Defensie toch mogelijk om vrijwel dezelfde inspanningen voor de organisatie te leveren als vorig jaar.

Minder medische verzorgposten
De wandelaars merken wel iets van de bezuinigingen bij de medische verzorgposten, die niet meer door Defensie worden verzorgd. Het zijn er dit jaar twee per etappe, eentje minder dan vorig jaar.

Toch pontonbrug bij Cuijk voor Vierdaagse NijmegenDefensie bouwt dit jaar toch weer een pontonburg over de Maas bij Cuijk voor de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Eigenlijk was hier geen geld voor omdat het budget van Defensie voor het wandelevenement flink is teruggeschroefd.Omroep Brabant..(©Copyright (c) Omroep Brabant 2013, All Rights Reserved)2013-06-17T22:04:462013-06-17T22:04:46Copyright 2013, Omroep BrabantDe Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De pontonbrug telt nu als een oefening voor de militairen die de verbinding bouwen. Door op die manier creatief te schuiven, is het voor Defensie toch mogelijk om vrijwel dezelfde inspanningen voor de organisatie te leveren als vorig jaar.Minder medische verzorgpostenDe wandelaars merken wel iets van de bezuinigingen bij de medische verzorgposten, die niet meer door Defensie worden verzorgd. Het zijn er dit jaar twee per etappe, eentje minder dan vorig jaar.De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)De Pontonbrug over de Maas in Cuijk (foto: Karin Kamp)