. (© Copyright (c) Omroep Brabant 2013, All Rights Reserved)
03-10-2013 14:47 | Door Omroep Brabant .

Horrorongeluk op Rielseweg in Alphen, man (24) komt om in brandende autoFoto: Jack Brekelemans

Foto: Jack Brekelemans

ALPHEN - Bij een ongeluk op de Rielseweg tussen Riel en Alphen is in de nacht van woensdag op donderdag een 24-jarige man uit Alphen het leven gekomen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Een auto reed tegen een boom, belandde op zijn kop in de sloot en vloog daarna in brand. Bij het blussen vond de brandweer het stoffelijk overschot van de bestuurder.
De politie sloot in eerste instantie niet uit dat er meerdere mensen waren omgekomen. Dat bleek niet het geval.

Geen andere voertuigen
Het ongeluk gebeurde rond halfvier woensdagnacht. Bij het ongeluk waren vermoedelijk geen andere voertuigen betrokken.

De politie voerde samen met de technische recherche en de verkeersongevallendienst sporenonderzoek uit. De precieze toedracht is niet duidelijk geworden. De weg was langere tijd dicht.

Horrorongeluk op Rielseweg in Alphen, man (24) komt om in brandende autoBij een ongeluk op de Rielseweg tussen Riel en Alphen is in de nacht van woensdag op donderdag een 24-jarige man uit Alphen het leven gekomen. Dit heeft de politie bekendgemaakt. Omroep Brabant..(©Copyright (c) Omroep Brabant 2013, All Rights Reserved)2013-10-03T14:47:132013-10-03T14:47:13Copyright 2013, Omroep BrabantFoto: Jack BrekelemansALPHEN - Bij een ongeluk op de Rielseweg tussen Riel en Alphen is in de nacht van woensdag op donderdag een 24-jarige man uit Alphen het leven gekomen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.Een auto reed tegen een boom, belandde op zijn kop in de sloot en vloog daarna in brand. Bij het blussen vond de brandweer het stoffelijk overschot van de bestuurder. De politie sloot in eerste instantie niet uit dat er meerdere mensen waren omgekomen. Dat bleek niet het geval.Geen andere voertuigenHet ongeluk gebeurde rond halfvier woensdagnacht. Bij het ongeluk waren vermoedelijk geen andere voertuigen betrokken. De politie voerde samen met de technische recherche en de verkeersongevallendienst sporenonderzoek uit. De precieze toedracht is niet duidelijk geworden. De weg was langere tijd dicht.Foto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack BrekelemansFoto: Jack Brekelemans