Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Dekkingsgraad pensioenfondsen stijgt licht
Dekkingsgraad pensioenfondsen stijgt licht

ROTTERDAM (ANP) - De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is in augustus met ongeveer 1 procentpunt gestegen tot 112 procent, meldde onderzoeksbureau Aon Hewitt maandag.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • AEX sluit met kleine winstAEX sluit met kleine winst

  AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index van de Amsterdamse effectenbeurs is maandag na een rustige handelssessie iets in de plus geëindigd. Beleggers moesten het doen zonder richtinggevend nieuws uit New York waar de beurzen gesloten waren vanwege Labor Day.

 • DNB: ECB strenger voor banken dan accountantsDNB: ECB strenger voor banken dan accountants

  AMSTERDAM (ANP) - De Europese Centrale Bank (ECB) is bij zijn onderzoek naar de financiële positie van de grote Europese banken strenger dan accountants zijn bij hun cijfercontroles. Banken worden door de ECB dan ook eerder gedwongen om problematische leningen af te schrijven, waardoor mogelijk extra voorzieningen moeten worden getroffen om aan de kapitaaleisen van de centrale bank te voldoen.

 • Meer passagiers voor Europese luchtvaartMeer passagiers voor Europese luchtvaart

  BRUSSEL (ANP) - Europese luchtvaartmaatschappijen hebben in de eerste 6 maanden van dit jaar 3,3 procent meer passagiers vervoerd dan een jaar eerder. Dat maakte de Europese brancheorganisatie AEA maandag bekend.

 • AFM onderzoekt 'bijzonder beheer' bankenAFM onderzoekt 'bijzonder beheer' banken

  DEN HAAG (ANP) - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaat een onderzoek doen naar het 'bijzonder beheer' door banken. Dit zijn de afdelingen bij banken die zich ontfermen over de ondernemers, veelal in het midden- en kleinbedrijf die niet meer aan hun afspraken met de bank kunnen voldoen.

 • 'Dollarfondsen' houden AEX in de plus'Dollarfondsen' houden AEX in de plus

  AMSTERDAM (ANP) - De meeste Europese aandelenbeurzen stonden maandag in de min na tegenvallende cijfers over de Europese economie. De AEX bleef in de plus dankzij fondsen die een groot deel van hun omzet realiseren in de Verenigde Staten. Beleggers moesten het doen zonder richtinggevendnieuws uit New York waar de beurzen gesloten waren vanwege Labor Day.

 • Schiphol komt met onbeperkt gratis wifiSchiphol komt met onbeperkt gratis wifi

  SCHIPHOL (ANP) - Reizigers die uren moeten wachten op Schiphol, kunnen voortaan gratis een filmpje kijken of muziek luisteren op hun smartphone of tablet. De luchthaven biedt vanaf maandag gratis wifi aan in de terminal.

 • Wall Street viert Labor DayWall Street viert Labor Day

  NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York blijven maandag gesloten vanwege de viering van Labor Day. De handel op Wall Street wordt dinsdag weer hervat.

 • Griekse economie sterker gekrompenGriekse economie sterker gekrompen

  ATHENE (ANP) - De Griekse economie is in het tweede kwartaal met 0,3 procent gekrompen op jaarbasis. Dat maakte het Griekse statistiekbureau maandag bekend op basis van een tweede raming. De krimp is sterker dan de terugval van 0,2 procent die vorige maand werd gemeld.

ouder economisch nieuws (klik om te openen)
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.