Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Onlinebestedingen verder opgelopen
Onlinebestedingen verder opgelopen

EDE (ANP) - Nederlanders hebben in de eerste helft van dit jaar ruim 6,5 miljard euro besteed aan aankopen via internet, een stijging van bijna 6 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Bij webwinkels werd meer dan 53 miljoen keer iets besteld, blijkt uit een dinsdag gepubliceerd onderzoek in opdracht van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Brits investeringsbedrijf dumpt naam ISISBrits investeringsbedrijf dumpt naam ISIS

  LONDEN (ANP) - De Britse investeringsmaatschappij ISIS Equity Partners dumpt haar eigen naam om er zeker van te zijn dat er geen overeenkomst is met de terreurorganisatie Islamitische Staat in Syrië en Irak.

 • Rode cijfers op beurzen New YorkRode cijfers op beurzen New York

  NEW YORK (ANP) - De beurzen in New York zijn maandag met verlies de handel uitgegaan. Beleggers kregen wat overnamenieuws te verwerken en er kwamen tegenvallende cijfers naar buiten over de Amerikaanse huizenmarkt. Ook waren er zorgen over de Chinese economie. Nieuwkomer Alibaba gaf terrein prijs na de beursgang van afgelopen vrijdag.

 • Merck koopt Sigma-Aldrich voor 13,1 miljardMerck koopt Sigma-Aldrich voor 13,1 miljard

  DARMSTADT (ANP) - Het Duitse farmacie- en chemieconcern Merck neemt de producent van chemicaliën en laboratoriummateriaal Sigma-Aldrich over voor 17 miljard dollar (13,1 miljard euro). Dat maakte Merck maandag bekend.

 • Nieuwe tientje dinsdag in omloopNieuwe tientje dinsdag in omloop

  AMSTERDAM (ANP) - De Europese Centrale Bank (ECB) brengt dinsdag het nieuwe biljet van 10 euro in omloop. De nieuwe biljetten zijn beter beveiligd dan de huidige tientjes. Ook gaat het biljet langer mee.

 • Coupon op 5-jaars staatslening 0,25 procentCoupon op 5-jaars staatslening 0,25 procent

  DEN HAAG (AFN) - De couponrente op de nieuwe 5-jarige staatslening die woensdag in de markt wordt gezet is vastgesteld op 0,25 procent. Dat maakte het Agentschap van de Generale Thesaurie maandag bekend.

 • Augustus was beste ooit voor Spaans toerismeAugustus was beste ooit voor Spaans toerisme

  MADRID (ANP) - In augustus bezochten 9,1 miljoen toeristen Spanje. De maand is daarmee de beste ooit in de geschiedenis van het toerisme in Spanje. Het was ook 8,8 procent meer dan in augustus vorig jaar, volgens maandag gepubliceerde cijfers van het ministerie van Industrie, Energie en Toerisme.

 • Omvangrijke investering in EemshavenOmvangrijke investering in Eemshaven

  GRONINGEN (ANP) - Een internationale onderneming gaat voor ,,honderden miljoenen'' investeren in de Eemshaven in Groningen. De investering is ook ,,zeer goed voor de werkgelegenheid'', zei een woordvoerster van havenexploitant Groningen Seaports maandag.

 • 'Wall Street opent lager''Wall Street opent lager'

  AMSTERDAM (ANP) - Wall Street opent maandag naar verwachting lager aan de nieuwe handelsweek. Uitlatingen van de Chinese minister van Financiën zetten de stemming voorbeurs wat onder druk. Beleggers verwerken verder een tweetal stevige overnames.

ouder economisch nieuws (klik om te openen)
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.