Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Woonbeurs luidt nieuwe woonseizoen in
Woonbeurs luidt nieuwe woonseizoen in

AMSTERDAM (ANP) - De Woonbeurs Amsterdam, het grootste jaarlijkse woonevenement van Nederland, opent dinsdag weer zijn deuren. De 22e editie, dit jaar van dinsdag 30 september tot en met zondag 5 oktober, luidt het nieuwe woonseizoen in onder het motto 'verbouw en verander je huis'.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Nikkei geeft terrein prijsNikkei geeft terrein prijs

  TOKIO (ANP) - De effectenbeurs in Tokio moest dinsdag terrein prijsgeven. Een onverwachte daling van de industriële productie in Japan, een winstwaarschuwing van handelshuis Sumitomo en de aanhoudende protesten in Hongkong zorgden voor terughoudendheid onder de Japanse beleggers. De Nikkei eindigde op de laatste dag van het derde kwartaal 0,8 procent lager op 16.173,52 punten.

 • 'Vlakke opening voor Damrak’'Vlakke opening voor Damrak’

  AMSTERDAM (ANP) - De effectenbeurs aan het Amsterdamse Damrak opent dinsdag naar verwachting vrijwel vlak. De andere aandelenmarkten in Europa zullen eveneens amper van hun plaats komen. De stemming blijft voorzichtig door de aanhoudende protesten in Hongkong. Ook wordt gewacht op het inflatiecijfer van de eurozone.

 • Banken en OM pakken internetoplichters aanBanken en OM pakken internetoplichters aan

  AMSTERDAM (ANP) - Banken, politie en Openbaar Ministerie (OM) gaan intensiever samenwerken bij de aanpak van internetoplichting. Als bij de politie meerdere aangiften zijn gedaan waarin eenzelfde rekeningnummer wordt genoemd, stelt de politie de betreffende bank hiervan in kennis.

 • AEX begint met winstAEX begint met winst

  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse effectenbeurs is dinsdagochtend met winst begonnen. Beleggers gingen op zoek naar koopjes na de verliezen van een dag eerder. De andere Europese aandelenmarkten lieten een wisselend beeld zien.

 • Lufthansa vraagt klanten om geduld en begripLufthansa vraagt klanten om geduld en begrip

  FRANKFURT (ANP) - Topman Carsten Spohr van Lufthansa heeft reizigers dinsdag in een videoboodschap om ,,geduld en begrip'' gevraagd. De Duitse luchtvaartmaatschappij heeft opnieuw te maken met een pilotenstaking. Tientallen lange vluchten van en naar Frankfurt komen te vervallen.

 • Ziekteverzuim verder gedaaldZiekteverzuim verder gedaald

  DEN HAAG (ANP) - Het ziekteverzuimpercentage in Nederland is in het tweede kwartaal van dit jaar verder gedaald, tot 3,7 procent. Dat betekent dat er van alle 1000 werknemers in Nederland 37 wegens ziekte thuiszaten. In dezelfde periode drie jaar geleden waren er op 1000 werknemers nog 41 ziek. In de jaren daarna nam dit aantal langzaam maar gestaag af. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

 • Zorgen overheersen op Wall StreetZorgen overheersen op Wall Street

  NEW YORK (ANP) - De aandelenmarkten in New York daalden maandag, evenals de Europese beurzen, vanwege de aanzwellende onrust in Hongkong. Het is een potentiële nieuwe brandhaard na de crisis in Oekraïne en diverse oorlogen in het Midden-Oosten die de afgelopen maanden veelvuldig voor onrust op de markten zorgden.

 • Ford geeft winstwaarschuwingFord geeft winstwaarschuwing

  DEARBORN (ANP) - Ford acht het onder meer door moeizame omstandigheden in Europa en Zuid-Amerika niet meer mogelijk om de in juli afgegeven winstverwachting te behalen. Dat maakte de Amerikaanse autofabrikant maandag bekend.

ouder economisch nieuws (klik om te openen)
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.