Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Computerbedrijf HP overtreft verwachtingen
Computerbedrijf HP overtreft verwachtingen

PALO ALTO (ANP) - De Amerikaanse computerfabrikant Hewlett-Packard (HP) heeft in het afgelopen kwartaal meer omzet behaald dan analisten hadden verwacht, geholpen door aantrekkende verkopen van pc's. Dat bleek uit cijfers die het technologiebedrijf woensdag na het slot van de beurshandel in New York bekendmaakte.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Fed: snellere renteverhoging door banengroeiFed: snellere renteverhoging door banengroei

  WASHINGTON (ANP) - De rente in de Verenigde Staten kan door de Federal Reserve sneller worden verhoogd dan verwacht, als de banengroei in de VS zich goed blijft ontwikkelen. Dat komt naar voren uit de notulen van de meest recente beleidsvergadering van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, die woensdag werden gepubliceerd.

 • Wall Street iets omhoog na notulen FedWall Street iets omhoog na notulen Fed

  NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse beurzen bouwden hun winsten woensdag iets verder uit, na de bekendmaking van de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed).

 • 'Wall Street opent vlak''Wall Street opent vlak'

  NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse beurzen beleven woensdag naar verwachting een rustige opening. Beleggers kijken vooral uit naar de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed), die later op de dag worden vrijgegeven. Voorbeurs gaven diverse bedrijven een kijkje in de boeken.

 • Zakenman Branson wil met Poetin pratenZakenman Branson wil met Poetin praten

  LONDEN (ANP) - De bekende Britse zakenman Richard Branson wil een bezoek brengen aan de Russische president Vladimir Poetin om een vreedzame oplossing te bepleiten voor de crisis in Oekraïne. Dat schreef de eigenaar van het zakenimperium Virgin Group op zijn blog.

 • Heineken en Vopak uitblinkers op DamrakHeineken en Vopak uitblinkers op Damrak

  AMSTERDAM (ANP) - De beurs in Amsterdam is woensdag onveranderd geëindigd. Heineken en Vopak waren uitblinkers op het Damrak dankzij goed ontvangen halfjaarberichten. De overige Europese beurzen lieten verliezen zien. Beleggers waren vooral in afwachting van de vergaderingsnotulen van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), die later op de dag worden gepubliceerd.

 • EU bekijkt juridische stappen tegen RuslandEU bekijkt juridische stappen tegen Rusland

  BRUSSEL (ANP) - Brussel heeft nog steeds geen knoop doorgehakt over eventuele juridische stappen tegen Rusland wegens het Russische importverbod van Europese landbouwproducten. Een besluit wordt de komende weken genomen.

 • Europese beurzen omlaagEuropese beurzen omlaag

  AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen lieten woensdagmiddag een negatief beeld zien. Beleggers wachten op de vergaderingsnotulen van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), die later op de dag worden vrijgegeven. In Amsterdam profiteerden Heineken en Vopak van goed ontvangen halfjaarberichten.

 • Wall Street opent lagerWall Street opent lager

  NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse beurzen zijn woensdag iets lager geopend. Beleggers kijken vooral uit naar de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed), die later op de dag worden vrijgegeven.

http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.