Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Beursherstel zet door
Beursherstel zet door

AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen wisten woensdag het herstel voort te zetten, na de recente koersdalingen als gevolg van de politieke spanningen rond de vliegramp in Oekraïne. In Amsterdam werd het sentiment gesteund door goed ontvangen kwartaalcijfers van AkzoNobel.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Consumptie stabiliseert na jaren van krimpConsumptie stabiliseert na jaren van krimp

  DEN HAAG (ANP) - Huishoudens hebben in mei 0,1 procent meer besteed aan goederen en diensten dan in dezelfde maand vorig jaar. Het is voor het eerst dit jaar dat consumenten meer besteden dan een jaar eerder, zij het nipt, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

 • Investeringen groeien verderInvesteringen groeien verder

  DEN HAAG (ANP) - Nederlandse bedrijven en de overheid hebben in mei 0,5 procent meer geïnvesteerd dan een jaar eerder. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

 • Opnieuw verlies voor moederbedrijf NuonOpnieuw verlies voor moederbedrijf Nuon

  STOCKHOLM (ANP) - Het Zweedse energieconcern Vattenfall, eigenaar van het Nederlandse Nuon, is in de eerste helft van dit jaar weer in de rode cijfers gedoken. Het bedrijf heeft nog steeds veel last van een zwakke vraag naar energie en lage elektriciteitsprijzen. De omzet nam met 4,5 procent af tot 36,6 miljard kroon (3,96 miljard euro), zo meldde het bedrijf woensdag.

 • AkzoNobel koploper in positieve AEXAkzoNobel koploper in positieve AEX

  AMSTERDAM (ANP) - De aandelenbeurs in Amsterdam stond woensdagochtend licht hoger. Ook de andere Europese beurzen gingen licht vooruit. Beleggers bleven positief na de koerswinsten van een dag eerder. In Amsterdam werden de kwartaalcijfers van AkzoNobel goed ontvangen.

 • H.I.G. betaalde miljoenen voor overname EstroH.I.G. betaalde miljoenen voor overname Estro

  AMSTERDAM (ANP) - De Britse investeerder H.I.G. Capital heeft zo'n 5,5 miljoen euro betaald voor de overname van circa 250 vestigingen van de failliete kinderopvang Estro. Dat heeft curator Wouter Jongepier bekendgemaakt in een faillissementsverslag. Het bedrag is inclusief de rechten en roerende zaken als de inventaris, en bevat ook een goodwillvergoeding.

 • Nikkei sluit nipt lagerNikkei sluit nipt lager

  TOKIO (ANP) - De aandelenbeurs in Tokio is woensdag nipt lager gesloten. Beleggers deden het rustig aan na de mooie koerswinsten van een dag eerder en hielden hun kruit droog in afwachting van de bedrijfsresultaten, die later deze week naar buiten komen. De Nikkei eindigde 0,1 procent in de min op 15.328,56 punten.

 • 'Licht lagere opening Damrak’'Licht lagere opening Damrak’

  AMSTERDAM (ANP) - De effectenbeurs aan het Amsterdamse Damrak opent woensdag naar verwachting licht lager. Ook de andere Europese aandelenmarkten zullen met kleine verliezen beginnen. In Amsterdam verwerken beleggers de kwartaalresultaten van AkzoNobel.

 • Winststijging voor AkzoNobelWinststijging voor AkzoNobel

  AMSTERDAM (ANP) - AkzoNobel heeft de winst in het tweede kwartaal van 2014 zien stijgen, onder meer als gevolg van hogere verkoopvolumes. De omzet daalde licht door negatieve wisselkoerseffecten. De verfspecialist opende woensdag de boeken over de afgelopen periode.

http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.