Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Vaste voorzitter eurozone nog lang niet zeker
Vaste voorzitter eurozone nog lang niet zeker

DEN HAAG (ANP) - Het is nog beslist ,,geen gelopen race'' dat de eurogroep dit jaar een vaste voorzitter krijgt. Minister Jeroen Dijsselbloem, de huidige tijdelijk voorzitter van de eurogroep, zei dat woensdag bij een bijeenkomst in Nieuwspoort.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Beleggers op Wall Street zoeken richtingBeleggers op Wall Street zoeken richting

  NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York stonden woensdag licht lager, met het grootste verlies voor technologiebeurs Nasdaq. Beleggers waren na 6 handelsdagen met hogere slotstanden op zoek naar richting en verwerkten een reeks kwartaalcijfers en een tegenvaller over de huizenmarkt.

 • Moment van bezinning op beurzenMoment van bezinning op beurzen

  AMSTERDAM (ANP) - Beleggers op de Europese aandelenbeurzen namen woensdag een moment van bezinning na de flinke opmars op dinsdag, de eerste handelsdag na Pasen. Bij de hoofdfondsen in Amsterdam trok Randstad zich op aan sterke kwartaalcijfers van concurrent Manpower, terwijl MidKapper Vopak onderuit ging na een winstwaarschuwing.

 • Licht lagere opening op Wall StreetLicht lagere opening op Wall Street

  NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn woensdag licht lager geopend. Beleggers lijken wat gas terug te nemen nadat de S&P 500 en de Nasdaq dinsdag voor de zesde dag op rij hoger waren gesloten. De markt verwerkt opnieuw een stroom van kwartaalcijfers en kijkt uit naar de resultaten van Facebook en Apple, die na de slotbel naar buiten komen.

 • Kleine verliezen op beurzenKleine verliezen op beurzen

  AMSTERDAM (ANP) - Op de Europese aandelenbeurzen werden woensdagmiddag kleine verliezen geleden. Beleggers besloten wat geld van tafel te halen na de stevige koerswinsten van een dag eerder. In Amsterdam ging Vopak flink onderuit na een winstwaarschuwing.

 • Voorzitter commissarissen Rabo ruim beloondVoorzitter commissarissen Rabo ruim beloond

  UTRECHT (ANP) - Rabobank betaalt de voorzitter van zijn raad van commissarissen 288.750 euro per jaar. Dat blijkt uit de woensdag gepubliceerde jaarrekening van de bank, waarin voor het eerst de beloningen van afzonderlijke bestuurders zijn opgenomen.

 • Meer geld gestoken in Nederlandse bedrijvenMeer geld gestoken in Nederlandse bedrijven

  AMSTERDAM (ANP) - Binnen- en buitenlandse participatiemaatschappijen hebben vorig jaar 2,4 miljard euro geïnvesteerd in een recordaantal van 336 Nederlandse bedrijven. Het totale investeringsbedrag ligt 1 miljard hoger dan in 2012. Toen ging het in totaal om 1,4 miljard euro, dat in 315 bedrijven werd gestoken. Dat maakte de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) woensdag bekend.

 • 'Wall Street begint licht lager’'Wall Street begint licht lager’

  NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse aandelenbeurzen beginnen woensdag naar verwachting vlak tot licht lager. Beleggers lijken wat gas terug te nemen nadat de S&P 500 en de Nasdaq dinsdag voor de zesde dag op rij hoger sloten. De markt krijgt daarnaast opnieuw een stroom van kwartaalcijfers te verwerken.

 • Brandweermannen komen in actieBrandweermannen komen in actie

  DEN HAAG (ANP) - Medewerkers van de brandweer houden op 1 mei een landelijke actiebijeenkomst in Eindhoven uit onvrede over de voortdurende bezuinigingen. Dat heeft Abvakabo FNV woensdag bekendgemaakt.

http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.