Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sony eindigt kwartaal met zwarte cijfers
Sony eindigt kwartaal met zwarte cijfers

TOKIO (ANP) - Sony heeft het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar onverwacht afgesloten met winst. Het Japanse elektronicaconcern boekte afgelopen kwartaal een nettowinst van 26,8 miljard yen (bijna 195 miljoen euro), tegen 3,5 miljard yen een jaar eerder. Analisten die door persbureau Bloomberg waren geraadpleegd, gingen juist uit van een verlies van 11,5 miljard yen.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Modespullen Hugo Boss doen het goedModespullen Hugo Boss doen het goed

  METZINGEN (ANP) - De kleding, schoenen, parfums, tassen en andere accessoires van het Duitse modehuis Hugo Boss waren in het tweede kwartaal goed voor een omzet van 559 miljoen euro en nettowinst van 63 miljoen euro. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar komt dat neer op een stijging van respectievelijk 5 procent en 18 procent.

 • Lufthansa verkleint verliesLufthansa verkleint verlies

  FRANKFURT (ANP) - De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft dankzij kostenbesparingen in de eerste helft van 2014 een minder groot verlies geleden dan een jaar eerder. Vooral in het tweede kwartaal bleven de marktomstandigheden echter zwaar, door stakingen van personeel en aanhoudende problemen in Venezuela.

 • Forse winstgroei bij ShellForse winstgroei bij Shell

  DEN HAAG (ANP) - Shell heeft in het tweede kwartaal een forse winstgroei gerealiseerd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De resultaatsverbetering is onder meer te danken aan een hogere productie en gestegen prijzen. Dat maakte het energieconcern donderdag bekend.

 • Nikkei staakt winstreeksNikkei staakt winstreeks

  TOKIO (ANP) - De effectenbeurs in Tokio staakte donderdag een driedaagse winstreeks. De Japanse beurs stond de hele dag in de plus, maar moest de winst in het laatste kwartier van de handel uit handen geven. Het verlies bleef beperkt door koersstijgingen onder de belangrijke Japanse exportbedrijven, die profiteerden van een goedkopere Japanse yen. De Nikkei sloot uiteindelijk 0,2 procent lager op 15.620,77 punten.

 • WK voetbal stuwt verkopen AB InBevWK voetbal stuwt verkopen AB InBev

  BRUSSEL (ANP) - Anheuser-Busch InBev (AB InBev) heeft in het tweede kwartaal meer bier verkocht dan een jaar eerder. Dat bleek donderdag uit de cijfers die het concern presenteerde. Met name het WK voetbal in Brazilië had een positieve invloed op de verkoopvolumes van het bedrijf, dat onder meer bekend is van merken als Budweiser, Corona en Stella Artois.

 • Siemens verrast met forse winststijgingSiemens verrast met forse winststijging

  MÜNCHEN (ANP) - Het Duitse technologieconcern Siemens heeft in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar een nettowinst geboekt van 1,4 miljard euro. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar komt dat neer op een stijging met 27 procent. Daarmee presteerde het bedrijf beter dan analisten hadden verwacht.

 • BNP Paribas boekt grootste verlies ooitBNP Paribas boekt grootste verlies ooit

  PARIJS (ANP) - BNP Paribas, de grootste bank van Frankrijk, boekte in het tweede kwartaal zijn grootste verlies ooit door de megaboete die de bank kreeg voor het schenden van Amerikaanse handelssancties. Dat maakte het in 2000 uit een fusie ontstane bankbedrijf donderdag bekend.

 • 'Licht hogere opening voor AEX''Licht hogere opening voor AEX'

  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse aandelenbeurs opent donderdag naar verwachting licht hoger. De andere Europese beurzen zullen bij de opening een gemengd beeld laten zien. Beleggers verwerken het besluit van de Federal Reserve (Fed) om het steunbeleid van de Amerikaanse economie verder af te bouwen en tal van kwartaalcijfers van grote Europese bedrijven.

ouder economisch nieuws (klik om te openen)
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_opened.gif
http://db3.stc.s-msn.com/br/csl/img/1/vs_arrow_closed.gif
Openen / Sluiten
Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.