07-2-2013 14:22 | Door ANP ANP

Opnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in Tunesië

Opnieuw rellen in Tunesië

TUNIS (ANP) - De Tunesische politie heeft donderdag in twee plaatsen traangas gebruikt om mensen uiteen te jagen die demonstreerden tegen de moord woensdag op oppositieleider Chokri Belaid. Dat meldden ooggetuigen.

In de hoofdstad Tunis schoot de politie met traangasgranaten bij een demonstratie vlakbij het ministerie van Binnenlandse Zaken. In de zuidelijke stad Gafsa greep de politie naar dat middel nadat demonstranten de politie met stenen had bekogeld.

De moord op de oppositieleider veroorzaakte woensdag ook al een golf van woede en protesten.

Opnieuw rellen in TunesiëDe Tunesische politie heeft donderdag in twee plaatsen traangas gebruikt om mensen uiteen te jagen die demonstreerden tegen de moord woensdag op oppositieleider Chokri Belaid. Dat meldden ooggetuigen.ANPANP2013-02-07T13:54:442013-02-07T14:22:40Copyright ANP 2013Opnieuw rellen in TunesiëTUNIS (ANP) - De Tunesische politie heeft donderdag in twee plaatsen traangas gebruikt om mensen uiteen te jagen die demonstreerden tegen de moord woensdag op oppositieleider Chokri Belaid. Dat meldden ooggetuigen.In de hoofdstad Tunis schoot de politie met traangasgranaten bij een demonstratie vlakbij het ministerie van Binnenlandse Zaken. In de zuidelijke stad Gafsa greep de politie naar dat middel nadat demonstranten de politie met stenen had bekogeld.De moord op de oppositieleider veroorzaakte woensdag ook al een golf van woede en protesten.Opnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in TunesiëOpnieuw rellen in Tunesië
1Reactie
7 feb 2013 15:44
avatar
het lijkt wel op nederland met als voorbeeld:

parlementaire commissie van Traa, waarbij van Traa het loodje legde onder verdachte omstandigheden. Hij was voorzitter toen in de wel spraakmakende IRT-affaire.

Pim Fortuyn die zomaar om zeep wordt geholpen OOK onder verdachte omstandigheden.

als je een gevaar dreigt te worden voor de macht van prominenten in je vaderland, is je vaderland je grootste dodelijke vijand.

blijkt maar weer, dat we niet over des lands grenzen heen hoeven te kijken om zulke dingen vast te stellen.

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Safari

Populair op Facebook