20-7-2012 10:08 | Door ANP .

Bewakingscamera's bij brandweerkazerne WaalreWAALRE (ANP) - Bij de brandweerkazerne in Waalre zijn bewakingscamera's geplaatst. De kazerne doet tijdelijk dienst als noodgemeentehuis na de verwoesting van het gemeentehuis door een aanslag afgelopen woensdag. Waarom de camera's zijn geplaatst, is niet bekend.

Volgens Omroep Brabant is een vrijdagochtend geopend noodloket voor burgerzaken in de brandweerkazerne weer gesloten door technische problemen. Maar een woordvoerster van de gemeente kon dat nog niet bevestigen.

De gemeente zoekt voor 1 tot 1,5 jaar een nieuw onderkomen voor het gemeentehuis. De brandweerkazerne wordt nu gebruikt voor vergaderingen van bestuurders en staf.

het laatste nieuws

 • Bus Schiphol rijdt in water: 5 gewonden

  SCHIPHOL (ANP) - Bij Schiphol is in de nacht van donderdag op vrijdag een pendelbus het water ingereden. Daardoor zijn vijf mensen gewond geraakt. Dat meldde een woordvoerder van de marechaussee.

 • Hoge Raad velt vonnis over pedovereniging

  DEN HAAG (ANP) - De Hoge Raad velt vrijdag een definitief oordeel over pedofielenvereniging Martijn. Advocaat-generaal Vino Timmerman adviseerde de Hoge Raad om Martijn te verbieden. Een advocaat-generaal is de belangrijkste adviseur van het hoogste rechtscollege in Nederland. Zijn advies wordt meestal overgenomen.

 • Britse oppositie huurt campagnegoeroe Obama

  LONDEN (ANP) - De Britse Labourpartij heeft de campagnegoeroe ingehuurd die een hoofdrol speelde bij de verkiezingscampagnes van de Amerikaanse president Barack Obama. David Axelrod moet de centrumlinkse oppositiepartij aan de overwinning helpen in de verkiezingen van 2015, meldden Britse media donderdag

 • Paaspop opent festivalseizoen

  SCHIJNDEL (ANP) - Voor de 38e keer barst vrijdag in het Noord-Brabantse Schijndel muziekfestival Paaspop los. Het driedaagse evenement geldt als de officieuze opening van het Nederlandse festivalseizoen. Op het festivalterrein in de buurt van Den Bosch treden vrijdag, zaterdag en zondag pop-, rock-, dance- en theateracts uit binnen- en buitenland op, verspreid over acht podia.

 • Politie jaagt op grappenmakers na scheepsramp

  SEOUL (ANP) - De Zuid-Koreaanse politie is een onderzoek begonnen naar ,,harteloze'' grappenmakers die zich in tekstberichten zouden voordoen als slachtoffers van de ramp met de veerboot Sewol. Dat berichtte de Korea Times donderdag.

 • Ook daklozen weg om natuurbrand Breda

  BREDA (ANP) - Door de grote natuurbrand bij Breda is donderdagavond ook een woonvoorziening voor dak- en thuislozen aan de Galderseweg ontruimd. De bewoners van De Vliet zijn ondergebracht op andere locaties, meldde een woordvoerster van de gemeente.

 • Bill Clinton wordt opa

  WASHINGTON (ANP) - Chelsea Clinton (34) en haar man Marc Mezvinsky verwachten later dit jaar hun eerste kind. Dat heeft de dochter van ex-president Bill Clinton van de VS en oud-minister Hillary Clinton donderdag bekendgemaakt tijdens een openbaar evenement, aldus Amerikaanse media.

 • Passion trekt zo'n 20.000 mensen

  GRONINGEN (ANP) - Zo'n 20.000 mensen zijn donderdagavond afgekomen op The Passion, meldde de Groningse wethouder Jan Seton na afloop. De Vismarkt in Groningen, waar donderdagavond het schouwspel werd opgevoerd, stond dan ook ruim voor het begin al tjokvol.

 • Timmermans: akkoord Genève is een eerste stap

  DEN HAAG (ANP) - Het akkoord dat de Verenigde Staten, Rusland, Oekraïne en de Europese Unie donderdag in een hotel in de Zwitserse stad Genève bereikten is volgens minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken ,,een eerste stap''. In een gezamenlijke verklaring stelt het viertal dat alle partijen in het conflict in Oekraïne moeten afzien van iedere vorm van geweld, intimidatie en provocatie.

 • García Márquez overleden

  MEXICO-STAD (ANP) - De Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez is overleden in Mexico. Dit heeft de Spaanse krant El País donderdagavond gemeld op zijn website. De winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur is 87 jaar geworden.

 • Jeugdgevangenis ontruimd om natuurbrand Breda

  BREDA (ANP) - Een jeugdgevangenis bij Breda is donderdagavond uit voorzorg ontruimd vanwege een natuurbrand. Dat liet de veiligheidsregio weten. Het gaat om de gevangenis Den Hey-Acker, waar jongeren tussen de 12 en 21 jaar verblijven.

 • Harleydag Haarlem van de baan

  HAARLEM (ANP) - De Harleydag 2014 in Haarlem is van de baan. De burgemeester en de organisatie vinden het ,,om veiligheidsredenen beter het evenement dit jaar over te slaan'', liet de woordvoerster van burgemeester Bernt Schneiders donderdagavond weten.

 • Drie gewonden door steekpartij Almere

  ALMERE (ANP) - In Almere zijn donderdagavond drie mensen gewond geraakt door een steekpartij. Er is één persoon opgepakt, aldus een woordvoerder van de politie.

 • Separatisten Donetsk gaan nog niet weg

  DONETSK (ANP) - De pro-Russische Oekraïners die in Donetsk het regeringsgebouw bezet houden, zullen niet vertrekken zolang het protestkamp van prowesterse betogers op het Onafhankelijkheidsplein in Kiev niet is ontruimd. De separatisten in het oosten van Oekraïne lieten dat donderdag weten kort nadat Rusland, de VS, Oekraïne en de Europese Unie in Genève een akkoord hadden bereikt over het conflict in Oekraïne.

 • Akkoord in Gèneve over conflict Oekraïne

  GENÈVE (ANP) - Het topoverleg in Genève over Oekraïne heeft donderdag een gezamenlijke verklaring opgeleverd. Daarin staat dat alle partijen in het conflict moeten afzien van iedere vorm van geweld, intimidatie en provocatie. Dat moet leiden tot de-escalatie van de spanningen. Rusland, de Verenigde Staten, Oekraïne en de Europese Unie zijn dat na urenlang beraad overeengekomen.

4Opmerking
20 jul 2012 11:57
avatar

Deze Vet Vadsige Debiele burgervader tsssk tsssk met zijn zielige huiliehuilie smoeltje. DE gemeenschap is getroffen!!!!! " Vet Vadsige Opstelten wij zullen er alles aan doen blalblablablabla"..

 

Elite eikels wilden waarschijnlijk weer een zwart en fraude geld dealtje sluiten met een graaiende crimminele projectontwikkelaar. Zoals de elite in ons land ons zand in de ogen probeert te strooien.

 

Kan er geen meedelijden mee hebben moet men vaker doen doelgericht op de elite en graaiende bestuurders. Gelukkig geen onschuldige hard werkende Ingridjes en Bertj J. de vuilnisboer de ****.

 

Doel gericht en de onschuldige burger met rust laten chapau. Lange leve Robin in da Hood. 

20 jul 2012 09:46
avatar
er is meer aan de hand daar in waalre die burgemeester laat niet het achterste van zijn tong zien
20 jul 2012 09:22
avatar
Zeer boeiend nieuws, of weten ze zelf dat ze zo verkeerd bezig zijn dat ze er vanuit gaan dat er weer iemand iets zal proberen.
Ik wordt nu echt een beetje Waalre moe hier in de berichtgeving

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?