20-7-2012 10:08 | Door ANP .

Bewakingscamera's bij brandweerkazerne WaalreWAALRE (ANP) - Bij de brandweerkazerne in Waalre zijn bewakingscamera's geplaatst. De kazerne doet tijdelijk dienst als noodgemeentehuis na de verwoesting van het gemeentehuis door een aanslag afgelopen woensdag. Waarom de camera's zijn geplaatst, is niet bekend.

Volgens Omroep Brabant is een vrijdagochtend geopend noodloket voor burgerzaken in de brandweerkazerne weer gesloten door technische problemen. Maar een woordvoerster van de gemeente kon dat nog niet bevestigen.

De gemeente zoekt voor 1 tot 1,5 jaar een nieuw onderkomen voor het gemeentehuis. De brandweerkazerne wordt nu gebruikt voor vergaderingen van bestuurders en staf.

het laatste nieuws

 • Aboutaleb komt 'onbegrepen' collega te hulp

  ROTTERDAM (ANP) - Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam zet vraagtekens bij de kritiek die zijn Haagse collega Jozias van Aartsen te verduren krijgt. ,,Wij zijn er niet om de publieke opinie te bevredigen, maar om de openbare orde te handhaven'', stelde Aboutaleb zaterdag in een interview met het Financieele Dagblad.

 • Veel slachtoffers door explosie fabriek China

  KUNSHAN (ANP) - Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen door een ontploffing in een fabriek in de Chinese stad Kunshan. Meer dan 100 mensen raakten gewond, berichtte het Chinese persbureau Xinhua zaterdag.

 • Onderzoekers opnieuw naar rampplek

  DONETSK (ANP) - Zaterdagochtend zijn de onderzoekers van de ramp met vlucht MH17 voor de derde achtereenvolgende dag naar de plek vertrokken waar het toestel van Malaysia Airlines op 17 juli neerstortte.

 • Botenparade begint met eerbetoon MH17

  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse grachten vullen zich zaterdag weer met veelal schaars geklede lesbiënnes, homo's, biseksuelen en transgenders (LHBT's). In totaal 80 boten doen mee aan de 19e Canal Parade, het traditionele hoogtepunt van de Gay Pride. De bonte stoet wordt een kwartier voor aanvang voorafgegaan door twee witte boten van het Aids Fonds, die een eerbetoon vormen aan de slachtoffers van de vliegtuigcrash in Oekraïne.

 • Eerste ebolapatiënt zaterdag in VS

  ATLANTA (ANP) - De Verenigde Staten maken zich op voor de komst van twee Amerikaanse ebolapatiënten. Het Emory Academisch Ziekenhuis in Atlanta liet weten zaterdag de eerste patiënt te verwachten. ,,De tweede patiënt volgt in de komende dagen'', zei een woordvoerster.

 • Dance Valley viert jubileumfeestje

  SPAARNWOUDE (ANP) - Dance Valley maakt zich op voor een jubileumfeestje. Het dancefestival vindt zaterdag voor de 20e keer plaats in recreatiegebied Spaarnwoude. Op de negen podia staan bijna 90 acts, waaronder Chuckie, Los Bandidos, Paul Oakenfold, The Partysquad, Markus Schulz en Steve Angello. Dj Nicky Romero is de afsluiter op het hoofdpodium.

 • Willem-Alexander en Máxima 12,5 jaar getrouwd

  WASSENAAR - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren zaterdag hun koperen bruiloft. Het is precies 12,5 jaar geleden dat zij elkaar in Amsterdam het jawoord gaven. Miljoenen mensen volgden het koninklijk huwelijk op televisie en zagen het emotionele moment dat sindsdien bekend staat als de 'traan van Máxima’.

 • VS willen Oekraïense troepen opleiden

  WASHINGTON (ANP) - De regering van de Verenigde Staten wil volgend jaar eenheden van de Oekraïense nationale garde gaan trainen en uitrusten. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Defensie vrijdag (lokale tijd) bekend.

 • 'NAVO moet zich meer op Rusland gaan richten'

  LONDEN (ANP) - De NAVO moet zich hervormen om lidstaten beter te kunnen beschermen tegen een mogelijke militaire dreiging uit Rusland. Dat schreef de Britse premier David Cameron zaterdag in een brief aan de leiders van NAVO-landen.

 • Hamas: vermiste militair mogelijk dood

  GAZA (ANP) - De gewapende tak van Hamas sluit niet uit dat een ontvoerde Israëlische militair en zijn kidnappers zijn gedood in een bombardement. Dat blijkt uit een verklaring van de militante beweging.

 • Ratten nemen appartement VS over

  DAYTON (ANP) - Dierenrechtenorganisaties in de staat Ohio zijn op zoek naar een nieuw huis voor honderden ratten. Hulpverleners troffen ongeveer 300 van de knaagdieren aan in een klein appartement in Kettering, nadat de bewoner het pand was uitgezet.

 • Doden bij demonstraties op Westoever

  RAMALLAH (ANP) - Zeker twee Palestijnen zijn vrijdag doodgeschoten tijdens demonstraties op de Westelijke Jordaanoever. Dat meldden Palestijnse en Israëlische bronnen. Duizenden mensen waren de straat opgegaan om te protesteren tegen het Israëlische offensief in de Gazastrook.

 • 'Situatie in Rafah is rampzalig en chaotisch'

  RAFAH (ANP) - De situatie in de Palestijnse stad Rafah, die vrijdag door Israëlische artillerie en luchtmacht is bestookt, is rampzalig en chaotisch. In de straten liggen lijken van vrouwen, kinderen en bejaarden. Gewonden op zoek naar medische hulp lopen gillend rond. Het belangrijkste ziekenhuis van de stad is gesloten. Dit zeggen sommigen van de duizenden burgers die de stad in het zuiden van de Gazastrook zijn ontvlucht.

 • Suriname 'hub’ door luchtvaartverdrag met VS

  PARAMARIBO (ANP) - Nu het Surinaamse parlement donderdag de 'open sky-overeenkomst’ met de Verenigde Staten heeft goedgekeurd, kunnen luchtvaartmaatschappijen uit beide landen onbelemmerd naar elkaars vliegvelden reizen. Suriname kan zich hierdoor verder ontwikkelen als 'verbindingshub’ naar Zuid-Amerika en het Caribisch gebied vanuit Azië en Europa.

 • 2 Duitse treinwagons met 110 mensen gekanteld

  MANNHEIM (ANP) - Vlak bij het centraal station van het Duitse Mannheim is vrijdag een passagierstrein in botsing gekomen met een goederentrein. Twee wagons met circa 110 inzittenden zijn gekanteld. Volgens de brandweer zijn er 45 gewonden, maar geen doden. 5 van de gewonden zijn er slecht aan toe.

4Opmerking
20 jul 2012 11:57
avatar

Deze Vet Vadsige Debiele burgervader tsssk tsssk met zijn zielige huiliehuilie smoeltje. DE gemeenschap is getroffen!!!!! " Vet Vadsige Opstelten wij zullen er alles aan doen blalblablablabla"..

 

Elite eikels wilden waarschijnlijk weer een zwart en fraude geld dealtje sluiten met een graaiende crimminele projectontwikkelaar. Zoals de elite in ons land ons zand in de ogen probeert te strooien.

 

Kan er geen meedelijden mee hebben moet men vaker doen doelgericht op de elite en graaiende bestuurders. Gelukkig geen onschuldige hard werkende Ingridjes en Bertj J. de vuilnisboer de ****.

 

Doel gericht en de onschuldige burger met rust laten chapau. Lange leve Robin in da Hood. 

20 jul 2012 09:46
avatar
er is meer aan de hand daar in waalre die burgemeester laat niet het achterste van zijn tong zien
20 jul 2012 09:22
avatar
Zeer boeiend nieuws, of weten ze zelf dat ze zo verkeerd bezig zijn dat ze er vanuit gaan dat er weer iemand iets zal proberen.
Ik wordt nu echt een beetje Waalre moe hier in de berichtgeving

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?