20-7-2012 10:08 | Door ANP .

Bewakingscamera's bij brandweerkazerne WaalreWAALRE (ANP) - Bij de brandweerkazerne in Waalre zijn bewakingscamera's geplaatst. De kazerne doet tijdelijk dienst als noodgemeentehuis na de verwoesting van het gemeentehuis door een aanslag afgelopen woensdag. Waarom de camera's zijn geplaatst, is niet bekend.

Volgens Omroep Brabant is een vrijdagochtend geopend noodloket voor burgerzaken in de brandweerkazerne weer gesloten door technische problemen. Maar een woordvoerster van de gemeente kon dat nog niet bevestigen.

De gemeente zoekt voor 1 tot 1,5 jaar een nieuw onderkomen voor het gemeentehuis. De brandweerkazerne wordt nu gebruikt voor vergaderingen van bestuurders en staf.

het laatste nieuws

 • Explosie nabij ambassade VS in Kabul

  KABUL (ANP) - Door een grote explosie dichtbij de Amerikaanse ambassade in Kabul is dinsdagochtend zeker een buitenlander om het leven gekomen. Een aantal auto's is door de explosie beschadigd, aldus getuigen in de Afghaanse hoofdstad.

 • Kritiek EU op Duitse tolplannen

  BRUSSEL (ANP) - EU-Commissaris Siim Kallas van Transport heeft kritiek geleverd op de Duitse tolplannen van Transportminister Alexander Dobrindt. De combinatie van korting op wegenbelasting voor Duitse weggebruikers en de invoering van tol leidt tot ,,discriminatie op basis van nationaliteit'', aldus Kallas volgens de Duitse krant Bild dinsdag.

 • Filipijnen evacueren bewoners rondom vulkaan

  MANILLA (ANP) - Meer dan 12.000 Filipino's zijn dinsdag geëvacueerd, omdat een vulkaan op uitbarsten staat. Mensen die binnen een straal van 6 kilometer van de vulkaan Mount Mayon wonen, moeten maximaal 3 maanden verblijven in tijdelijke schuilplaatsen buiten dat gebied. Als de vulkaan uitbarst, volgen er nog meer evacuaties, aldus het Filipijnse Instituut voor Vulkanologie en Seismologie.

 • 'Barbecuevlees dieronvriendelijk en besmet'

  AMSTERDAM (ANP) - Het vlees dat door supermarkten in barbecuepakketten wordt aangeboden, is veelal niet diervriendelijk, besmet met potentieel schadelijke bacteriën en soms zelfs bijna bedorven. Dat blijkt uit een onderzoek van Wakker Dier.

 • Den Haag verwacht tienduizenden toeschouwers

  DEN HAAG (ANP) - De politie in Den Haag verwacht dinsdag op Prinsjesdag tienduizenden toeschouwers langs de route die koning Willem-Alexander en koningin Máxima in de gouden koets afleggen van Paleis Noordeinde naar het Binnenhof. De eerste toeschouwers worden in de vroege ochtend al verwacht bij de toegangshekken van Paleis Noordeinde.

 • Eindelijk weer wat goed nieuws op Prinsjesdag

  DEN HAAG (ANP) - Koning Willem-Alexander leest dinsdagmiddag in de Ridderzaal de jaarlijkse troonrede voor ter gelegenheid van Prinsjesdag. Daarna zal minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën de miljoenennota voor 2015 aanbieden aan de Tweede Kamer.

 • Geldnood bij bouw nieuwe sarcofaag Tsjernobyl

  BERLIJN (ANP) - Een bouwstop dreigt voor een nieuwe betonnen sarcofaag die moet voorkomen dat er straling vrijkomt van de ontplofte kernreactor in Tsjernobyl. Het fonds voor de bouw van het beschermende omhulsel komt 615 miljoen euro tekort, meldden bronnen rond de Duitse regering dinsdag aan persbureau DPA.

 • 'Al-Qaeda wilde vrijlating Brit door IS'

  LONDEN (ANP) - Terreurorganisatie al-Qaeda heeft terreurbeweging Islamitische Staat gevraagd om de vrijlating van de Britse hulpverlener Alan Henning. Het Syrische filiaal van al-Qaeda is ervan overtuigd dat Henning zich oprecht inzette om moslims te genezen. Dat schrijft The Independent dinsdag op basis van een interview met een lokale leider van al-Qaeda in Syrië.

 • Ontruimingen om brand verfwinkel Zoetermeer

  ZOETERMEER (ANP) - In een verfwinkel in het centrum van Zoetermeer is in de nacht van maandag op dinsdag brand uitgebroken. Tien bovenliggende woningen zijn ontruimd. De bewoners kunnen voorlopig niet terug, meldde de brandweer. De brand is onder controle.

 • Leger Mexico evacueert toeristen orkaangebied

  SAN JOSÉ DEL CABO (ANP/DPA) - Het leger in Mexico stelt dinsdag een luchtbrug in voor 30.000 toeristen die gestrand zijn in een gebied dat zwaar is getroffen door een orkaan. Die raasde maandag over de stad San José del Cabo in het uiterste puntje van de staat Baja California Sur, een schiereiland in het westen van Mexico.

 • 'Iran niet afgeschreven voor coalitie IS'

  PARIJS (ANP) - De Verenigde Staten zijn bereid met Iran te praten over mogelijke steun van de islamitische republiek aan de internationale coalitie tegen Islamitische Staat (IS). Iran heeft in voorgaande gesprekken verzoeken van de VS echter steevast afgewezen, zei de Amerikaanse minister John Kerry van Buitenlandse Zaken maandag. Dat meldde The New York Times.

 • Man beschuldigd van koken keeshondje

  LODS ANGELES (ANP) - Een 34-jarige man in het noorden van Californië wordt ervan verdacht het schoothondje van zijn ex-vriendin aan haar als eten te hebben voorgeschoteld. The Los Angeles Times meldde maandag dat de verdachte, Ryan Eddy Watenpaugh, het keeshondje volgens zijn ex-partner opdiende bij een door hem bereid diner na de vermeende hereniging van het stel.

 • Turkije overweegt bufferzone aan zuidgrens

  ANKARA - Turkije overweegt langs de zuidgrenzen een bufferzone in te stellen. Dit heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan geopperd, meldden Turkse media maandag. Turkije grenst in het zuiden aan grote gebieden die onder de voet zijn gelopen door de extremistische soennieten van Islamitische Staat (IS) in het noorden van Syrië en Irak.

 • Gevangenisbaas Sint Maarten niet bedreigd

  PHILIPSBURG (ANP) - Directeur Edward Rohan van de Point Blanche-gevangenis op Sint-Maarten is toch niet bedreigd. Dat meldt het Openbaar Ministerie Sint Maarten maandag. Een dag eerder werd nog gemeld dat Rohan per brief met de dood was bedreigd.

 • Porosjenko biedt separatisten zelfbestuur aan

  KIEV (ANP) - De separatisten in Oost-Oekraïne krijgen amnestie en kunnen 3 jaar lang hun eigen gebied besturen. Deze tijdelijke autonomie heeft de Oekraïense president Petro Porosjenko maandag aangeboden in een poging het broze bestand in de opstandige regio in vrede om te zetten.

4Opmerking
20 jul 2012 11:57
avatar

Deze Vet Vadsige Debiele burgervader tsssk tsssk met zijn zielige huiliehuilie smoeltje. DE gemeenschap is getroffen!!!!! " Vet Vadsige Opstelten wij zullen er alles aan doen blalblablablabla"..

 

Elite eikels wilden waarschijnlijk weer een zwart en fraude geld dealtje sluiten met een graaiende crimminele projectontwikkelaar. Zoals de elite in ons land ons zand in de ogen probeert te strooien.

 

Kan er geen meedelijden mee hebben moet men vaker doen doelgericht op de elite en graaiende bestuurders. Gelukkig geen onschuldige hard werkende Ingridjes en Bertj J. de vuilnisboer de ****.

 

Doel gericht en de onschuldige burger met rust laten chapau. Lange leve Robin in da Hood. 

20 jul 2012 09:46
avatar
er is meer aan de hand daar in waalre die burgemeester laat niet het achterste van zijn tong zien
20 jul 2012 09:22
avatar
Zeer boeiend nieuws, of weten ze zelf dat ze zo verkeerd bezig zijn dat ze er vanuit gaan dat er weer iemand iets zal proberen.
Ik wordt nu echt een beetje Waalre moe hier in de berichtgeving

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?