www.wel.nl (© Copyright (c) Welingelichte Kringen BV 2012, All Rights Reserved.)
01-7-2013 20:13 | Door Gerard Driehuis www.wel.nl

Wilders wil massa-demonstratie organiseren tegen RutteGeert Wilders gaat een nieuw strijdmiddel uitproberen: de massademonstratie. Hij wil op 21 september een massale manifestatie houden in Den Haag tegen het kabinetsbeleid. Hij heeft volgens De Telegraaf toestemming gevraagd aan burgemeester Van Aartsen om vier dagen na Prinsjesdag te mogen demonstreren tegen het kabinet.

In andere landen waar veel wordt bezuinigd komen steeds grotere demonstraties op de been om daar tegen te protesteren. Wilders wil kennelijk kijken of dat hier ook lukt.

”De mensen hebben er schoon genoeg van. Ze zijn woest op Rutte en zijn PvdA-vriendjes”, aldus Wilders in De Telegraaf.

De vraag is wat de SP doet. Die partij deelt inhoudelijk de meeste kritiek van Wilders op het kabinetsbeleid. De partij van Roemer komt voor het dilemma te staan of ze een demonstratie demonstratie georganiseerd door de PVV moeten steunen of niet.

Wilders wil massa-demonstratie organiseren tegen RutteGeert Wilders gaat een nieuw strijdmiddel uitproberen: de massademonstratie. Hij wil op 21 september een massale manifestatie houden in Den Haag tegen het kabinetsbeleid. Hij heeft volgens De Telegraaf toestemming gevraagd aan burgemeester Van Aartsen om vier dagen na Prinsjesdag te mogen demonstreren tegen het kabinet.Gerard Driehuiswww.wel.nlwww.wel.nl(©Copyright (c) Welingelichte Kringen BV 2012, All Rights Reserved.)2013-07-01T07:45:462013-07-01T20:13:07Geert Wilders gaat een nieuw strijdmiddel uitproberen: de massademonstratie. Hij wil op 21 september een massale manifestatie houden in Den Haag tegen het kabinetsbeleid. Hij heeft volgens De Telegraaf toestemming gevraagd aan burgemeester Van Aartsen om vier dagen na Prinsjesdag te mogen demonstreren tegen het kabinet.In andere landen waar veel wordt bezuinigd komen steeds grotere demonstraties op de been om daar tegen te protesteren. Wilders wil kennelijk kijken of dat hier ook lukt.”De mensen hebben er schoon genoeg van. Ze zijn woest op Rutte en zijn PvdA-vriendjes”, aldus Wilders in De Telegraaf.De vraag is wat de SP doet. Die partij deelt inhoudelijk de meeste kritiek van Wilders op het kabinetsbeleid. De partij van Roemer komt voor het dilemma te staan of ze een demonstratie demonstratie georganiseerd door de PVV moeten steunen of niet.